Produkter

Kunskaper om: Underhåll

Det är mycket viktigt att vattnet bibehålls med avseende på smuts och bakterier i vattnet. Inbyggda filter säkerställer att fysiska partiklar samlas och filtreras bort från vattnet. Filtret bör rengöras ca. var 14 dag.

DenForm filterrengöring:

Detta görs helt enkelt genom att låta filtret stå i en hink med vatten över natten, sedan tas det upp och torkas noggrant innan det åter placeras i spat. 

Vi rekommenderar att ha två filter för att växla mellan.

Bakterier i vattnet kan neutraliseras på två sätt:

1) med klortabletter

2) med en spa-rent system - även kallat en ozongenerator. 

DenForm rekommenderar att du köper en ozongenerator - då är det nästan alltid bakteriefritt vatten och du behöver inte använda lika stora mängder av klor.

Det är viktigt att hålla ett öga på vattnets pH-värde. Det mäts upp lätt och enkelt med ett klor/PH testkit.

PH-värdet skall vara neutralt och regleras av Ph + eller PH-kemi.

Kunskap om: Att välja Utespa

Ett utespa är en långsiktig investering i komfort, så du skall alltid välja ett utespa konstruerad av komponenter från ledande tillverkare - som amerikanska eller europeiska. 

Då är du säker på att det du köper har hög kvalitet och säkerhet. Du är också säker på att du alltid får service på ditt utespa många år framöver.

DenForm använder endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer.

Utomhus spa är lika med avkoppling och komfort - för att inte tala om en effektiv massage. 

Det är därför viktigt att spat är försett med ett lämpligt antal munstycken av olika typer. Det är inte nödvändigtvis antalet munstycken, men flera munstyckens konstruktion och placering som är viktig för en korrekt massage.