Nyheter på Förrådet.se

   

DET BÄSTA FÖR DIN TRÄFASAD

SJÄLVRENGÖRANDE FÄRG SOM HÅLLER DIN VITA FASADE RIKTIGT VIT, FÄRG MED NON-BLECH TEKNOLOGI SOM BEVARAR LYSTERN I MÖRKA FASADER, CLEAN COVER FUNKTION SOM GÖR DET SVÅRT FÖR MÖGEL ATT FÅ FÄSTE UNDER LÅNG TID OCH TWICE - EN UNIK LÖSNING SOM GÖR ATT DU ALLTID BEHÖVER MÅLA MAX 2 STRYKNINGAR!

Oberoende av dina förutsättningar och önskemål om slutresultatet har Caparol produkterna som passar bäst. Vi erbjuder den bästa möjliga lösningen med avseende på arbetsinsats, utseende, hållbarhet och fasadskydd. Egenskaper som gör det lättare för dig som husägare alltså. Byggt på erfarenhet och revolutionerande tekniska lösningar.

SJÄLVRENGÖRANDE FÄRG - ORIGINALET

Välj SJÄLVRENGÖRANDE färg till ditt vita hus oavsett om du föredrar oljefärg eller akrylat. Den självrengörande effekten ser till att huset håller sig precis så vitt och rent som du tänkt dig. Även i områden med stark nedsmutsning.

Ingår i produkter: CARAT och INTACT BRIGHT

NON- BLEACH HÅLLER FÄRGEN

Välj INTACT med NON-BLEACH funktion om du vill ha en kulör som håller stilen på ditt hus. Färgens förmåga att motstå UV-ljus och blekning ser till att huset håller sig precis så elegant och solitt som du tänkt dig.

Ingår i produkter: INTACT SOLID


 

TWICE - 2 STRYKNINGAR RÄCKER ALLTID

Uppnå bästa möjliga resultat med minimal arbetsinsats och tidsåtgång. Färre målningstillfällen innebär färre målningsdagar för projektet och upp till 33% mindre risk för att målningen försenas  på grund av dåligt väder. 2 strykningar räcker på nytt och tidigare målat trä.

System: 2 x CARAT eller 1 x INTACT PRIMER + 1 X INTACT BRIGHT/SOLID

CLEAN COVER - MARKNADENS MEST AVANCERADE MÖGELSKYDD

Oron för att huset ska drabbas av påväxt av mögel är utbredd. Caparol utför löpande ett stort antal tester av egna och konkurrenters produkter i lab och i flera olika 

Tillagd i varukorgen